Izvor: Alo
09.12.2023 u 16:10
0

OGLASILA SE NAKON STRAVIČNIH DOGAĐAJA Pevačica potpuno van sebe

Ema se osvrnula na nemili događaj, te izrazila žaljenje što nije mogla da peva pred novosadskom publikom i objasnila šta se tačno desilo.

Pevačica Ema Radujko doživela je pravu dramu na sinoćnom nastupu koji je hitno prekinut nakon što je nepoznata osoba dojavila da je postavljena bomba u klubu u kom je pevala. Odmah nakon dojave, Ema i njen tim su evakuisani iz kluba, kao i svi posetioci, mahom tinejdžeri, a sada se ovim povodom oglasila i mlada muzička zvezda.

Naime, Ema se osvrnula na nemili događaj, te izrazila žaljenje što nije mogla da peva pred novosadskom publikom i objasnila šta se tačno desilo, ali i obećala da će ubrzo zakazi novo druženje sa svojim fanovima.

TO MOŽE SAMO SEVE! Pevačica đuska na debelom minusu u miniću, svojim plesom atmosferu zagrejala do ključanja!

– Dragi moji, sinoć je trebalo da po prvi put održim nastup pred novosadskom publikom i jako mi je žao što nismo imali priliku da se svi dobro provedemo i uživamo u muzici. Neposredno pre početka nastupa, stigla je dovaja o bombi. Bili smo primorani da hitno napustimo prostorije radi očuvanja opšte bezbednosti. Obećavam da ćemo uskoro objaviti novi datum nastupa i da ćemo se družiti Novi Sad i ja. Volim vas, Ema – istakla je popularna pevačica u okviru svoje objave na pomenutoj društvenoj mreži, označivši i svoju menadžerku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter