Izvor: Kurir.rs
27.08.2023 u 17:32
1

POZNATI FUDBALER SMUVAO PEVAČICU ZA MANJE OD 24 SATA: Ema Radujko otkrila kako je zaveo Uroš Račić!

Ema Radujko i Uroš Račić bili su u vezi na daljinu, a pevačica je otkrila kako su se upoznali!

Mlada influenserka i pevačica, Ema Radujko, poznata je po brojnim skandalima, ali i vezi sa fudbalerom Urošem Račićem, koja se nedavno završila.

Influenserka dugo nije želela da govori na ovu temu, međutim, prekinula je tišinu i otkrila kako se upoznala sa fudbalerom i započela vezu, a njeno priznanje šokiralo je mnoge:

– Upoznali smo se preko jedne zajedničke prijateljice, ona me je nagovarala da odem na ručak sa njim. Ja sam se dugo femkala, baš mi se nije išlo… I na kraju sam otišla, bilo nas je više. Smuvali smo se jako, jako brzo. Nije bilo tog dana, prošlo je dvanaest – nasmejala se Ema.

Zatim se osvrnula na njihov raskid, koji je iznenadio mnoge:

– Ništa se nije dogodilo, nismo ni u kakvoj svađi, jednostavno smo se samo rastali – priznala je Ema u jednoj emisiji.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POZNATI FUDBALER SMUVAO PEVAČICU ZA MANJE OD 24 SATA: Ema Radujko otkrila kako je zaveo Uroš Račić!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter