Izvor: Kurir.rs
27.08.2023 u 18:54
0

OVE BAJKOVITE FOTKE S VENČANJA BENA I DŽEJ LO NISTE VIDELI: Uputila mu je snažnu poruku za godišnjicu braka!

Ljubavna priča Dženifer Lopez i Bena Afleka prvi put je zagolicala svetsku maštu pre više od 20 godina. Naime, 2002. godine Benifer su bili omiljeni par kako fanova, tako i novinara, ludo zgodni i fotogenični. Srca mnogih su brže zakucala na objavu veridbe, ali, kao što znamo, razišli su se 2004. godine. Do oltara nikad nisu stigli… Barem ne tada, ali od 2021. godine Bennifer plamen ponovno gori, ali ovog puta, po svemu sudeći uspešno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Venčanje Dženifer Lopez i Ben Afleka je bilo na leto prošlle godine, a zavete su dali na skromnoj ceremoniji u Las Vegasu nakon čega je usledilo raskošno slavlje u Džordžiji.

Na prvu godišnjicu braka, Dženi slavi na Instagramu pesmom i nekim nikad pre viđenim snimcima sa venčanja. Dakle, podelila je dve fotografije. Na jednoj su obučeni skroz u belo i zagrljeni blistaju. Na drugoj uhvaćen je njihov poljubac ispod vatrometa koji obasjava nebo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Osim dirljivih slika, pjevačica je dodala i pesmu posvećenu suprugu:

– Dragi Bene, sedim ovde sama i gledam u svoj prsten. Osećanja me preplavljuju, moram da zapevam. Kako smo završili ovde, bez premotavanja? Oh, Bože, ovo je moj život, činjenica je da sve ovo na engleskom zvuči bolje, ima čak i rimu, u svakom slučaju, malo je reći da se Džej Lo raznežila.

Inače, pre nekoliko nedelja par je viđen u restoranu Giorgio Baldi, omiljenom među zvezdama sa A-liste kako proslavljaju godišnjicu ceremonije u Las Vegasu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter