Izvor: BSC Happy
28.03.2024 u 14:31
0

FOTOGRAFIJA LANETA GUTOVIĆA SA VENČANJA: Ćerka Milica objavila emotivnu uspomenu (FOTO)

Ćerka pokojnog glumca podelila lepe uspomene koje je sećaju na oca i majku.

Pre desetak dana u žiži javnosti našla se Milica Gutović, najstarija ćerka Laneta Gutovića. Ona je pokrenula priču o zaostavštini pokojnog oca i istakla da je, navodno, nepravedno izostavljena iz testamenta. Kako ona, tako i njena sestra koje je Lane dobio u prvom braku.

Ta priča je sada, međutim, obustavljena, a Milica se ponovo oglasila na svom Facebook nalogu i objavila dosad nikada viđene fotografije sa venčanja svojih roditelja.

„Mama i tata na dan venčanja. Hvar 11.08.1977, na dan tatinog rođendana“, napisala je Milica i dodala emodži srca.

Lane Gutović bio je i u braku sa dve žene – jednom manje poznatoj javnosti, s kojom i ima ćerke, i drugom, Biljanom Knežević. O prvom venčanju nikada nije pričao, ni ime supruge nikada nije želeo da otkrije u javnosti. Za Biljanu se ipak znalo ko je, a sa njom ima sina Jakova i Spasoja. Sada su pak isplivale fotografije sa prvog venčanja, koje možete videti u okviru  teksta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter