Izvor: Blic žena
28.03.2024 u 15:39
0

OPTUŽUJU JE DA JE LJUBAVNICA PRINCA VILIJAMA, A SADA JE URADILA OVO: Nesvakidašnje skulpture osvanule u njenom dvorištu, Britanija U ŠOKU

Komšije Kejt Midlton i princa Vilijama rešili su da u svom dvorištu postave nesvakidašnje predmete, iza kojih se krije zanimljiva priča. Imaći u vidu karakteristike tih predmeta, 620 kg težine i visina od skoro dva metra, neizbežno je ne primetiti ih. Šta se to nalazi u na imanju Sara Rouz Henberi, markize od Čolmondelija i njenog supruga, lorda Čolmondelija?

U dvorištu ovog para postavljeno je 100 statua od livenog gvožđa, u prirodnoj veličine, koje podsećaju na gole ljude. Nesvakidašnje figure osvanule su u Norfolku, u komšiluku Kejt Midlton i princa Vilijama.

Figure su visoke oko dva metra odnosno 180 cm, sa izloženim metalnim genitalijama i deo su izložbe umetnika Entonija Gormila, Time Horizon. Cena ulaznica za taj događaj je 22 funti. „Imamo ovaj prekrasan park i idealan je za skulpture“, objasnio je lord Čolmondeli (63) koji je poznati i kao reditelj Dejvid Roksevidž, piše Daily mail. Slične statue, za koje se kaže da podsećaju na golo telo samog umetnika, nalaze se na plaži u Liverpulu. Morale su da budu iskopane iz peska 2021. godine kako bi se zamenili temelji nakon što su jake struje i pomeranje peska doveli do naginjanja kipova.

„Umetnost je nedavno privilegovala objekat umesto iskustva koje objekti mogu da pokrenu“, rekao je autor, a lord je poručio: „Uzbuđeni smo što imamo priliku da prikažemo ovo veliko delo Entonija Gormila prvi put u Ujedinjenom Kraljevstvu, 100 skulptura u prirodnoj veličini pokrivaće znatno veće područje od naših prethodnih izložbi, i tako će posetiocima biti omogućeno da više dožive istorijski krajolik koji okružuje kuću“. Izložba je prvi put je postavljena u Italiji 2006. godine. Mnogi hvale rad ovog umetnika, ali neke njegova dela podsećaju na prevelike igračke za seks, kako su rekli pa ih uporedili sa džinovskim psećim i zečjim izmetom.

Asocijacija je uvek bilo i biće.

Sara Rouz Henberi (40) našla se nedavno u žiži skandala zbog njene navodne veze sa princom Vilijamom. O tome se spekulisalo i pre više godina, a ona je to preko svog advokata najoštrije demantovala. Ta navodna priča često se mogla čuti poslednjenih nekoliko meseci – u javnost ju je izneo i ovaj slavni voditelj pa se zbog toga pokajao.

Podsetimo, kako je pisao Mirror, Kejt Midlton i princ Vilijam nedavno su iz Vindzora otišli u Norfolk, gde bi trebalo da provedu uskršnje praznike. Bilo je to nepunih 24 sata nakon što je princeza 22. marta saopštila da ima rak. Pre dva i po meseca podvrgnuta je teškoj operaciji abdomena u Londonu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter