Izvor: Hello.rs
28.03.2024 u 13:26
0

OTKRIVENO ČIME SE BAVI TONIJEVA NAVODNA LJUBAVNICA: Daleko od estarade i javnog života

Ako je verovati pričama koje prethodna dva dana prenose mediji u regionu, Dragana Mirković odavno je znala da njen suprug ima drugu. Jedan izvor otkrio je da su do nje dolazile glasine o tome, ali je ona izbegavala da ih sluša.

Navodno, nova devojka Tonija Bijelića je 15 godina mlađa od njega.

Dragana je ostala u dvorcu u Nemačkoj, već tri godine ne žive pod istim krovom, a on se u međuvremenu toliko zaljubio da se preselio u Nemačku. Tako bar kažu upućeni.

Uspešni biznismen uveliko živi sa mladom doktorkom, koja je poreklom takođe sa ovih prostora.

– Dragana je kao požrtvovana majka sve krila, pokušavajući da spase decu od skandala, ali joj je prekipelo kad je saznala da je Tonijeva ljubavnica trudna. Shvatila je da mora da obavesti javnost i decu posle ove izdaje – tvrdi izvor.

Prema pisanju medija Toni je svoju devojku, s kojom živi na relaciji Austrija-Nemačka-Hrvatska, upoznao i sa pevačicom Anom Nikolić.

– Bili su u jednom mestu na primorju sa Anom i još jednom osobom. Toni uopšte nije krio da ima novu ženu u životu i da je zaljubljen. Ne znam samo da li Dragana zna za to druženje, jer je Ana u dobrim odnosima sa njom i bila je na koncertu u Areni – kaže izvor.

“Prvo da se obratim javno Dragani i Toniju i kažem da mi je žao, znam kako se osećaju, jer sam i sama prolazila kroz razvod. Oni su moji prijatelji i to će biti tako zauvek.

A drugo, svi mediji koji objave bilo kakvu budalaštinu poput ove… biće tuženi. Malo poštovanja za porodicu Bijelić-Mirković, kao i za mene.

Ovo su notorne laži, treba da vas bude sramota”, napisala je Ana Nikolić na svom Instagramu.

Toni je pre nekoliko meseci kupio vilu u Opatiji, koju je na Instagramu opisao kao “novu biznis rezidenciju”. Nalazi se na brdu sa kojeg puca pogled na more, okružena je prirodom, ima bazen i sve ostalo što je potrebno da je nazovemo oličenjem luksuza.

Romansa traje već dugo, kažu upućeni, pa kad se pominje nova devojka Tonija Bijelića možda je i suvišno pominjati da je “nova”.

Prvo oglašavanje Tonija Bijelića

Toni Bijelić je sada preko svoje advokatice Gabriele Banić demantovao sve dosadašnje navode u medijima da živi sa drugom ženom.

“Nije istina da gospodin Bijelić ima vezu sa 15 godina mlađom ljubavnicom. Ovim putem moja stranka, gospodin Bijelić, ističe da se u privatnom i poslovnom životu uvek ponaša časno, dostojanstveno i kao porodični čovek.

Nadalje ističe da nikada nije učinio ništa čime bi dao povoda ili razloga za navedene objave, te zahvaljuje medijima na razumevanju što s ciljem zaštite svoje porodice i očuvanja privatnosti ne želi davati izjave povodom aktuelnih događaja, a protiv medija koji su objavama ukaljali čast i ugled gospodina Bijelića i njegove porodice će biti preduzeti pravni koraci u skladu sa Zakonom o informisanju. Gabriela Banić”

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter