Izvor: Alo.rs
03.10.2023 u 14:55
0

OGROMNA OGRADA I RASKOŠ SA SVIH STRANA: Aleksandra Prijović za vilu iskeširala više od pola miliona evra

Pevačica voli da se opušta na velikoj terasi koja je okrenuta ka dvorištu.

Pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović sa sinom Aleksandrom žive u luksuznoj vili na Bežanijskoj kosi koji su pažljivo uredili po svom ukusu.

Živojinovići su porodični dom pazarili za oko pola miliona evra neposredno pre nego što su dobili naslednika, a potom je usledilo i celokupno renoviranje.

MOMENTI ZA PAMĆENJE SA KONCERTA: Napunila Arenu, okupila esrtadu, pa zaplakala

Kada je u pitanju unutrašnjost vile, par je vodio računa o najsitnijim detaljima i finesama, a svaki detalj je poseban na svoj način i idealno se uklapa uz ostatak prostorije.

Poseban detalj u dnevnoj sobi jeste beli klavir, ukrašen figuricama belog anđela i belim cvećem.

Pevačica voli da se opušta na velikoj terasi koja je okrenuta ka dvorištu i odakle se prostire prelep pogled.

Kad je reč o dvorištu, ono se sa ulice ne može videti budući da je zdanje opasano visokom ogradom, pa porodica ima privatnost dok sa naslednikom, porodicom, ali i prijateljima uživa.

Podsetimo, Aleksandrina i Filipova kuća u blizini je vile Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter