Izvor: Alo
12.02.2024 u 11:11
0

„ONI SU ZADRIGLI, DEBELI I NEOKUPANI MUŠKARCI“ Brutalna poruka Jelene Karleuše, pevačica nikad oštrija!

Karleuša se često nađe na meti negativnih komentara.

Pevačica Jelena Karleuša često je na meti komentara zbog svog izgleda, načina oblačenja, ali i izjava koje plasira putem društvenih mreža.

Iako je većina oduševljena pevačicinim izgledom, pogotovo u poslednje vreme kada je liniju dovela do savršenstva, ali uvek se mogu naći i oni manje lepi komentari.

Ona se sada oglasila na svom Intagram profilu gde je otkrila da joj fanovi jave za svako negativno komentarisanje nje u javnosti, ali je otkrila da ne pridaje značaj tome kada vidi ko plasira te reči o njoj.

 Neverovatno mi je to da svaki put kad mi jave da me neko vređa u javnosti, ja moram da guglam to ime da bih uopšte ukapirala o kome je reč. Uvek vidim neke grozne likove, neke zadrigle debele neokupane muškarce koji imaju fizionomiju orangutana ukrštenog sa homosapijensom, nekakvi narkomani ili neke žene koje je plastični hirurg očigledno operisao sekirom, pa polio kiselinom. Ljudi, budite realni… Ja mogu iz sažaljenja da odgovorim, ali… Nekako ni to ne ide – napisala je Jelena na svom Instagram storiju.

Podsetimo, Jelena je pre dva otputovala u Nemačku, gde je imala nastup, a tom prilikom je pratiocima priredila vrele kadrove iz kupatila gde se pripremala da izađe na binu.

Pre samog nastupa u prepunoj diskoteci, Karleuša je u kupatilu napravila nekoliko selfija i to u kombinaciji koja je više nego izazovna i koja je nesumnjivo itekako obradovala njene fanove.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter