Izvor:
10.04.2024 u 11:34
0

OTKRILA RAZLOGE: Anđela Jovanović prvi put javno progovorila o sukobu sa Lečićem i tužbi o kojoj bruji region!

Nakon što je kao bomba odjeknula vest o Lečiću i Anđeli, mlada glumica dobila je ogromnu podršku javnosti

Glumica Anđela Jovanović je odbila da deli scenu sa kolegom Branislavom Lečićem u seriji „Radio Mileva“, što je izazvalo veliku pažnju javnostI, nakon čega je glumac tužio.

Ona se do sada nije javno oglašavala, te je prvi put na ovu temu progovorila u jednom podkastu.

– To je bila stvar principa. Za mene nije postojao drugi odgovor u tom trenutku. Moje celo biće je odreagovalo tako – rekla je Anđela i dodala:

– Mislim da u tim situacijama uvek kada nešto prećutimo ili kada zažmurimo i pređemo preko nečega, mi to ostavljamo nekim narednim generacijama da se bore sa tim. Mislim da je to jako pogrešno –  kazala je mlada glumica i kako dalje ističe, ona je neko ko ne voli neprijatne situacije i konflikte.

– Moramo da podvučemo i da izađemo na crtu sa nekim stvarima i da se suočimo koliko god nam nešto neprijatno i teško bude bilo, to je naša dužnost – rekla je Anđela

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter