Izvor: Alo.rs
21.02.2024 u 18:29
0

OTKRIVENI ŠOKANTNI PODACI O BARBARI BOBAK: Pevačica je ovo skrivala kao zmija noge, a sada je sve izašlo na videlo!

Bobakova uspešno gazi estradnim stazama i ponosno nosi titulu najangažovanije mlade pevačice

Pevačica Barbara Bobak je za kratko vreme postala jedna od najvećih estradnih zvezda, a kada je reč o nastupima, datumi su joj maltene prebukirani.

Ona je inače i miljenica muškog roda budući da u svoj izgled ulaže mnogo. Barbara ne izlazi iz teretane, ali i vodi računa o tome šta jede, koliko god je to moguće zbog velikog broja nastupa.

Barbara Bobak, rođena je 16. juna 1998. godine i ove godine puni 26 godina.

printscreen/instagram

Bobakova uspešno gazi estradnim stazama i ponosno nosi titulu najangažovanije mlade pevačice, a u razgovoru za Alo! otkrila je da joj sve teže pada nedostatak sna.

Zbog toga planira da smanji obim posla, ali i dalje će intenzivno pohađati časova pevanja.

ISPLIVALE MRAČNE TAJNE LEPE LUKIĆ: Pevačica ojadila najpoznatije kriminalce, šok otkriće, trese se estrada!

-Nastupi mi sve manje dozvoljavaju da se lepo naspavam. Planiram da smanjim obim posla, osim kada budu u pitanju neke vanredne situacije. Oduvek se vodim time da publika ne treba da ispašta, pa sam navikla telo da zaboravi na umor – navodi pevačica koja redovno usavršava svoj glas.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter