Izvor: Alo.rs
21.02.2024 u 18:20
0

BUKTI RAT CECE I KEBE! Estradne kolege u nikad žešćem sukobu, pljušte optužbe i pretnje!

Keba se dotakao snimanja muzičkog takmičenja i priznao kako se snašao u novoj ulozi

Nakon što je Ceca Ražnatović prokomentarisala promene u muzičkom takmičenju i to što će Dragan Kojić Keba privremeno zameniti Anu Bekutu, oglasio se i Keba.

Keba je otkrio kako se uklopio u već uigrani tim, a dotakao se njihove izjave da su kolege prezadovoljne kako se snašao.

YOUTUBE/PRINTSCREEN/HAPPY TV

-Jesu li? A što ne bi bili, nisam ja od juče – rekao je Keba, ali je takođe imao i poruku za njih:

-Ma razbiću ih danas, zapamtićete – dodao je Keba kroz smeh, piše Grand.

Podsetimo, Kojić je prokomentrisao kako je usledio poziv od Saše Popovića i kako su se dogovorili da baš on menja Anu Bekutu.

HRVATI TERORIŠU BRESKVICU: Brutalni napadi na srpsku pevačicu, skandalozno ponašanje „komšija“!

– Od kad postoji ovo takmičenje, uvek sa vremena na vreme se odazovem pozivu. Rekao je „Možeš li?“, ja sam rekao „Mogu“. Tako da mislim da će saradnja biti dobra i sa ostalim članovima žirija. Manje – više svi se znamo, ali ukusi su različiti, zapažanja su različita. Ne bih o tome, mislim, valjda ću se snaći – zaključio je Keba za medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter