Izvor: Alo.rs
21.02.2024 u 18:11
0

HRVATI TERORIŠU BRESKVICU: Brutalni napadi na srpsku pevačicu, skandalozno ponašanje „komšija“!

Situacija se ne smiruje zbog numere koju Breskvica izvodi na takmičenju za Pesmu za Evroviziju

Mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, na meti je osuda javnosti širom regiona, a nakon pojedinih Albanaca, sada su na redu i Hrvati.

Njena pesma kojom će Srbiju predstavljati na takmičenju „Pesma za Evroviziju“ krajem februara, izazvala je opšte polemike, a jedan hrvatski medij objavio je šokantan tekst o Anđeli i njenoj numeri „Gnezdo orlovo“.

-Srpska pevačica Breskvica, pravim imenom Anđela Ignjatović, osuđivana je za nacionalizam i genocid zbog svoje pesme „Gnezdo orlovo“ kojom će nastupiti na ovogodišnjem srpskom izboru za pesmu Eurovizije – navode Hrvatski mediji.

Pesma mlade pevačice Anđele Ignjatović, poznatije kao Breskvica, kojom će se predstaviti na Pesmi za Evroviziju ’24, izazvala je velike polemike na mrežama.

Naime, dok jedni hvale Anđelu ističući da je lepo pevati o domoljublju i zemlji iz koje potičes, korisnici Tvitera iz Hrvatske, ali i Albanije smatraju da Anđela ima „genocidnu pesmu“, što je krajnje skandalozno sa njihove strane, budući da mesta takvim navoda nema.

„IDEM U KINU DA SNIMIM FILM“ MILOŠ BIKOVIĆ: Posle otkaza u američkoj seriji osvaja novo tržište

-Poslednja rečenica, prema mom mišljenju, u potpunosti pojašnjava nameru ove pesme. To znači da će Albanci ‘nestati’ s Kosova i da će Srbi u potpunosti imati kontrolu nad teritorijom. To znači legitimisanje masakra i etničkog čišćenja nad Albancima na Kosovu- između ostalog je napisao on, što je izazvalo burne reakcije i ljudi smatraju da ovo nema veze sa istinom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter