Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
09.12.2023 u 11:36
0

„OVAJ LIK KIDA“ Karleuša objasnila Desingericinu popularnost

Pop pevačica, Jelena Karleuša se javno obratila reperu  Dragomiru Despiću Desingerici.

Iako mnogi osuđuju njegov rad, te kažu da loše utiče na fanove, Jelena smatra da Despić odlično radi svoj posao.

– Pričajte šta hoćete, ovaj lik kida. Govorim o vajbu, o energiji, o originalnom nastupu. Vidite kako publika prepoznaje... – poručila je Jelena.

Inače, Jelena se nedavno osvrnula na svoje kolege koji redovno na koncertima pevaju tuđe pesme.

Njeno oglašavanje prenosimo u celosti.

„Drage moje kolege, Draga Mirković, Aca Lukas, Lepa Brena, Jelena Rozga, Stoja, Indira Radić, Severina, Dino Merlin, Zdravko Čolić, Saša Matić, Zorica Brunclik, Vesna Zmijanac, i svi vi sa velikim karijerama (mnogi nisu tagovani, a mnogi ni živi da ovo pročitaju poput Šabana, Tome, Džeja, Sinana, Olivera, Tošeta), u koje ste uložili krv, znoj, godine, novac, trud, rad, talenat, interesuje me vaše mišljenje. Da li smatrate da pevači tezgaroši treba da pevaju vaše (naše) pesme (jer svoje nema, ili premalo za koncert) trebalo bi da se naziva muzičkom zvezdom ili ne?

ĆERKA ČUVENE FOLKERKE POSLALA PORUKU IZ SKUPŠTINE: Budite promena koju želite da vidite u svetu (FOTO)

Znači, precizno pitam za koncerte, ne tezge. Da li na svojim velikim koncertima pevate svoje ili tuđe pesme? Da li smatrate nepravdom što neki koriste vaš rad i na vašim pesmama profitira ili ste u redu sa tim? Da li ste za uvođenje nekog zakona ili ne? Interesuje me vaše mišljenje. Evo izneću svoj stav.

Takva pojava u muzičkom biznisu na planeti ne postoji, jer bi onda Lejdi Gaga presnimila i pevala sve Madonine hitove. Zašto bi se cimala? Takav paradoks postoji samo na Balkanu. Ispada da hitovi, trajanje, ulaganje, borba i rad danas nisu potrebni ni bitni za uspeh i status. Svako može da skrnavi tuđ rad i koristi se. Zamislite kad bi se to radilo u bilo kojoj drugoj grani umetnosti? Pojam brenda, imena i orginalnosti ne bi postojao. Pitala sam nedavno za nekog pevača koji pravi niz krcatih koncerata – koju pesmu peva, jer nisam znala. Rekli su mi da „on nema svoje pesme“. Narod dolazi u kafanu na ‘mega mix’. Na to više ništa nisam rekla. Zanemela sam.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter