Izvor: HAPPBSC
15.03.2024 u 17:28
0

OVO BI MOGAO DA BUDE SLEDEĆI POTEZ PRINCEZE OD VELSA: Posle ovoga u kraljevskoj porodici više ništa ne bi bilo isto

Posle nedelje u kojoj je princeza od Velsa optužena za prevaru, nepoštenje i namerno obmanu nakon priznanja da je "eksperimentisala" sa fotošopom, Kejt Midlton bi mogla da odluči da produži svoj izostanak sa službenih dužnosti.

Kako piše britanska štampa niko takvu odluku ne bi mogao da joj uzme za zlo.

Ne treba zaboraviti da ona sama odlučuje na kojim javnim događajima će se pojavljivati, osim kada su u pitanju određeni formalni angažmani. Njeno prisustvo na ogromnom broju događaja je u potpunosti po njenom nahođenju.

Postavlja se pitanje zbog čega je ovako napadnuta kada je uradila isto što rade milioni ljudi – montirala je porodične fotografije.

 

Upućeni kažu da je „samo htela da objavi lepu sliku svoje porodice“.

S obzirom da je javnost nije videla od Božića u Sandringemu, očigledno je pokušala da uveri javnost da su ona i njena deca dobro i da su glasine na društvenim mrežama o njenom zdravlju glupost.

Dejli mejl ističe da nije potreban doktor da bi se zaključilo da joj je protekla nedelja neizmerno naškodila, nanevši joj stres i, moguće, i duži oporavak.

Pošto je žrtvovala svoju privatnost da bi postala Vilijamova žena kako bi podnela težak teret da postane buduća kraljica i odgaja naslednika Džordža, Šarlot i Luisa – i da im svima pruži privid normalnog, srećnog porodičnog života koji Vilijam nikada nije imao – sigurno najmanje što javnost može da uradi jeste da poštuje njenu privatnost dok se oporavlja.

Od veridbi sa princom Vilijamom 2010. Kejt nije nigde pogrešila. Više od decenije samo je poboljšala imidž kraljevske porodice, i to sve sa prirodnom gracioznošću, poput Dajane.

Ona je već morala da trpi odlazak porodice Saseksa u Kaliforniju, što je učinilo život mnogo težim za nju i Vilijama, sa dvostruko većim poslom i dvostruko većom brigom o održavanju klimavih odnosa u kraljevskoj porodici.

Ona je u dostojanstvenoj tišini pretrpela užasne stvari koje je princ Hari izneo u svojim memoarima „Rezerva“, kao i Meganine komentare u intervjuu sa Oprom 2021.

A nedavno je pretprela i navode koje je izneo Meganin portparol Omid Skobi u svojoj knjizi, gde Kejt imenuje kao jednu od navodnih „rasističkih“ članova kraljevske porodice koji su dovodili u pitanje boju kože Harijevog i Meganinog sina Arčija. Pored svega toga ne postoji „ružna Kejt“, iako su je mnogi povredili.

Neimenovani član „tabora Saseks“ navodno je povodom fotošopirane slike Kejt Midlton rekao kako to „nije greška koju bi Megan ikada napravila“.

Dan kasnije, Saseksi su izdali zvanično saopštenje preko portparola negirajući da je izvor blizak paru dao bilo kakav komentar.

Ali šteta je već učinjena. I ne treba zaboraviti da, kada je u pitanju doterivanje slika, postoje slike Harija i Megan u sjajnim američkim časopisima, u kojima na jednoj Hari ima izrazito crvenu kosu. Jedan američki stručnjak je čak ismejao tu naslovnicu časopisa Tajm iz 2021, rekavši da je to „najbolja Harijeva fotografija koju je ikada video“.

Naglašava se da Kejt Mildton o kojoj je danas govorio njen suprug princ Vilijam, sigurno nije želela da prevari javnost slikom, jer „zar iko može da pomisli“ da je satima uređivala sliku, dok se oporavlja od teške operacije abdomena koju je imala 16. januara u Londonu?

„Pustite Kejt da se odmori inače će ona napraviti pauzu od nas“, navodi britanski list.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter