Izvor: GRAND
27.12.2023 u 16:57
1

OVO JE ISTINA O BRAKU GOCE I RAŠE: „Ljubav je sloboda, nije žrtva“, Goca Tržan se javno obratila suprugu

Goca Tržan uživa u braku sa Rašom Novakovićem, a iako se o njihoovom odnosu dosta spekulisalo zbog razlike u godinama, njihova ljubav pobedila je sve prepreke.

Pevačica nikada nije krila detalje svog braka koji kao i svaki drugi s vremena na vreme ima trzavice, ali je postavljena na zdravim osnovama i izgradili su zajednicu na koju su danas ponosi povodom čega se ona oglasila na svom Instagramu.

ŠOK IZDANJE NADE TOPČAGIĆ! Pojavila se sa antenama na glavi, pa to ovako objasnila!

Goca Tržan se javno obratila Raši

 -Želim vam svima da makar jednom u životu volite nekoga bez očekivanja, bez stida, da možete da budete istiniti i svoji a ipak voljeni. Ljubav je sloboda, nije žrtva. Ljubav je trka na duge staze, nije sprint. lLubav je posvećenost, nije tolerancija. Volim te Radomire Novakoviću – poručila je Goca svom suprugu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Ona je u svojoj emisiji jednom prilikom otkrila kako su muškarci teško uspevali da zadrže njenu pažnju, i da je Raša jedini koji je u tome uspeo.

– Ja ne mogu da budem sa nekim sa kim nisam često, mora da mi je blizu da mogu uzmem kad god želim, a da mi ne dosadi. Meni muškarci dosade neverovatnom brzinom, jedini muškarac koji mi nije dosadio je moj sadašnji suprug zato što je totalno lud- priznala je Tržanova.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OVO JE ISTINA O BRAKU GOCE I RAŠE: „Ljubav je sloboda, nije žrtva“, Goca Tržan se javno obratila suprugu”

  1. vrati cerku ivanu nemoj da se ponosite ona nije rasina cerka a znas da mu uzmes pare za izdrzavanje i da pricas svasta onjemu stidise i greh nosis od boga odvojila si cerku od oca isve isto pricas stram te bilo tii si njega varala i sad je ivanova cerka rasina stidisè vestico

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter