Izvor: TELEGRAF
27.12.2023 u 18:15
0

ČUDAN ŽIVOT BIVŠE PRVE DAME:“Niko ne zna gde je Melanija Tramp“

Niko ne zna gde je ona. To je misterija. O tome se svakako priča"

Bivša prva dama SAD Melanija Tramp navodno vodi „čudan“ i „izolovan“ život, a članovi privatnog kluba Mar-a-Lago u kome ona živi pitaju se gde je, piše „Metro“.

Supruga bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa ovih je dana „retko u Mar-a-Lagu“, rekao je u ponedeljak za „The Telegraph“ Lorens Limer, koji je napisao knjigu o tom odmaralištu.

OVO JE ISTINA O BRAKU GOCE I RAŠE: „Ljubav je sloboda, nije žrtva“, Goca Tržan se javno obratila suprugu

„Niko ne zna gde je ona. To je misterija. O tome se svakako priča“, rekao je on.

Trampovi žive u glavnoj rezidenciji tog kluba u Palm Biču na Floridi, rekao je Limer, koji je objavio „Mar-a-Lago: Unutar kapija moći u Predsedničkoj palati Donalda Trampa“ 2019. godine.

„Čudan je, izolovan život koji imaju na tom mestu“, rekao je Limer, kome je zabranjen ulazak u Mar-a-Lago zbog njegovih izveštaja.

Melanija nije viđena na snimku koji kruži društvenim mrežama na kojem Tramp večera na Badnje veče sa svojim fanovima u Mar-a-Lagu.

Melanija se pojavila ranije ovog meseca u Nacionalnom arhivu, gde je održala glavnu reč na ceremoniji naturalizacije novih građana SAD. Ona je detaljno opisala svoj „naporan“ put do državljanstva za 25 novih američkih državljana o „aktivnom učešću u demokratskom procesu i čuvanje naše slobode“. Činilo se da je njena poruka u suprotnosti sa planovima njenog muža da suzbije imigraciju ako se vrati u Belu kuću.

Krajem novembra, Melanija je preuzela svoju ulogu u klubu bivših prvih dama SAD i prisustvovala službi počasti Rozalin Karter.

Iako je Melanija bila odsutna u predizbornoj kampanji svog muža, to bi se navodno moglo promeniti nakon Nove godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter