Izvor: Novosti.magazin
05.03.2024 u 12:30
0

OVU SCENU JE ANĐELA ODBILA DA GLUMI SA LEČIĆEM: Novi detalji skandala koji je potresao Srbiju

Anđela Jovanović je odbila da snimi scenu sa Branislavom Lečićem u seriji "Radio Mileva" zbog čega je on odlučio da je tuži.

Glumica Anđela Jovanović odbila je da glumi u jednoj televizijskoj  seriji  u istoj sceni sa glumcem Branislavom Lečićem zbog “neprijatnog događaja iz prošlosti”. Lečić je trebalo da glumi čoveka koji je lažno optužen za seksualno uznemiravanje, a kako je Anđela Jovanović odbila da se u istom kadru nađe s njim, producenti popularne TV serije našli su zamenu.

– Anđela glumi u seriji od početka i produkcija je uvažila njenu molbu kada je rekla da ne želi da joj partner bude Lečić – kaže izvor upoznat sa prilikama na snimanju. Kako otkriva, Lečića je zamenio jednako popularan glumac Irfan Mensur, a sporne scene su već i snimljene i emitovane.

Anđela u pomenutim segmenitima iz serije igra scenu u kojoj lažno svedoči protiv Mensura, koji u seriji igra direktora škole pred penzijom.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter