Izvor: Hello
05.03.2024 u 11:45
0

PRVA FOTOGRAFIJA KEJT MIDLTON NAKON OPERACIJE: Evo kako izgleda, slika govori više od reči (FOTO)

Britanska javnost, zajedno sa ostatkom sveta, može da odahne: Kejt Midlton je dobro.

Sve je u redu, oporavlja se u svom domu, a posle najnovije fotografije višenedeljne spekulacije verovatno će sada utihnuti.

U tom dvorskom kompleksu nalazi se i porodična rezidencija Adelejd kotidž, gde se, kako je ranije navedeno, Kejt oporavlja.

No, sada su na red došle nove teorije zavere. Iako se princeza konačno pojavila, prvi put posle više od dva meseca, postavlja se pitanje zbog čega se to dogodilo baš posle insinuacija da je pala u komu.

Neki su se čak uplašili i javno zapitali da li je uopšte živa.

Koliko je bilo onih presrećnih što je konačno vide, toliko ima i onih koji nisu baš sigurni da vide nju. „To nije ona“, „ova žena više liči na Pipu“, „dvojnica“…

Nadamo se da ćemo uskoro dobiti odgovore, a pre svega želimo da verujemo da oporavak teče po planu i da će se Kejt vratiti svojim uobičajenim aktivnostima što je pre moguće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter