Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
23.01.2024 u 18:22
1

„PEVAĆU GDE BUDEM ŽELELA“: Selma ne prestaje da PROVOCIRA, evo šta sada kaže! (VIDEO)

Nakon što je juče, 22. januara, vraćena sa beogradskom aerodroma pošto joj je zvanično zabranjen ulazak u Srbiju, po nalogu bivšeg direktora BIA, Aleksandra Vulina, pevačica Selma Bajrami ne prestaje da provocira.

Ona se oglasila putem Instagrama, ali nije želela da previše detaljiše.

– Pozdrav za sve ljude u Srbiji koji su još uvek normalni. Neću da pričam o onome što se desilo, možemo da pričamo o mojoj karijeri. I dalje verujem da ima više dobrih ljudi nego lošijih – rekla je ona.

Da li ćeš pevati u Srbiji, jesi li tamo zabranjena sad? – glasilo je jedno pitanje, na koje je Selma odgovorila.

– Jesi li sigurna da sam zabranjena? Pevaću gde god budem želela. Ne želim da pričam o tome, pitajte me nešto u vezi muzike – poručila je Selma koja je potom isključila lajv.

SELMA BAJRAMI UDARILA NA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Nakon SRAMNOG snimka, uplela i njega u SKANDAL

Podsetimo, zbog njene zabrane oglasio se i doskorašnji direktor BIA Aleksandar Vulin, koji je izjavio da je danas bosanskoj pevačici zabranjen ulazak u Srbiju po njegovom naređenju, jer je Bajrami pred kamerama „ponosno pokazivala simbole „Velike Albanije““.

– Ne možete pokazivati simbole „Velike Albanije“ i uzimati novac u Srbiji. Kome je „Velika Albanija“ ponos, Srbija ne treba da bude tezga. Kao što sam rekao, dok sam služio Srbiji kao direktor BIA izdao sam jedan broj naredbi koje se odnose na sve one koji gaze dostojanstvo Srbije i našeg naroda. Ne znam koje naredbe su ostale na snazi ali najbolje da izdajnici i oni koji misle da se može nekažnjeno pljuvati po Srbiji to sami provere – izjavio je Vulin.

Snimak koji je uledao svetlost dana 5. novembra 2023. godine, na kojem Selma pokazuje dvoglavog orla, pevajući albansku pesmu „Valle Kosovare“ pogledajte u nastavku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„PEVAĆU GDE BUDEM ŽELELA“: Selma ne prestaje da PROVOCIRA, evo šta sada kaže! (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter