Izvor: happy
23.01.2024 u 11:55
9

SELMA BAJRAMI UDARILA NA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Nakon SRAMNOG snimka, uplela i njega u SKANDAL

Sada je udarila i na "srpsku svetinju" Novaka Đokovića, podelivši u instagram priči komentar jednog od korisnika u kom se spominje Novak, ali i Rita Ora

Bosanskohercegovaćka pevačica Selma Bajrami ne prestaje sa objavama i provokacijama na društvenim mrežama pošto joj je zabranjen ulazak u Srbiju i vraćena je prvim avionom za Sarajevo zbog pevanja albanskih nacionalističkih pesama i pokazivanja dvoglavog orla.

Bajrami ne prestaje da provocira na društvenim mrežama, želi da predstavi kako je odluka Srbije da joj se onemogući ulaz u zemlju nimalo ne smeta i da je potpuno ravnodušna, a sad je sve umešala Novaka Đokovića i Ritu Oru.

Sada je udarila i na „srpsku svetinju“ Novaka Đokovića, podelivši u instagram priči komentar jednog od korisnika u kom se spominje Novak, ali i Rita Ora.

– Novak Đoković sedi i smeje se sa Rita Orom (glasnogovornicom i zagovornicom velike Albanije) i ništa? Tada se smejemo i pravimo mimove. Ne želimo i ne upoređujemo već pričam koliko je banalno i jedno i drugo. Dok se ljudima koji nisu naši sugrađani zabranjuje pokazivanje orla, š….. ne moraju da lepe tablice dok prolaze kroz Srbiju – glasi stav koji je podelila, i očigledno podržala.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

9 thoughts on “SELMA BAJRAMI UDARILA NA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Nakon SRAMNOG snimka, uplela i njega u SKANDAL”

  1. Ko je bre ona,ko još obraća pažnju na to što govori,pevaljka i to ne nešto bitna u svom lokalnom poslu.zar nemate pametnija posla da nju uopšte komentarišite.

    4
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter