Izvor: happybsc
23.01.2024 u 14:25
0

ISTINA O TESTAMENTU HITA LEDŽERA: Evo kome su pripali milioni legendarnog glumca

Hit je potpisao testament dve godine pre nego što mu se rodila ćerka Matilda.

Teško je poverovati da je legendarni glumac Hit Ledžer umro pre 16 godina, u svojoj 28. godini, ali obožavaoci zvezde Mračnog viteza pitaju se ko je dobio njegovo bogatstvo.

Naime, procenjeno je da je Ledžer bio „težak“ više od 16 miliona dolara u trenutku njegove smrti – što iznosi više od 12 miliona funti, a Ledžerov testament je proveren na Vrhovnom sudu Australije u Pertu i prvobitno je sve ostavio svojim roditeljima i sestrama Kejt, Ešli i Oliviji.

SELMA BAJRAMI UDARILA NA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Nakon SRAMNOG snimka, uplela i njega u SKANDAL

 

Međutim, Hit je potpisao testament dve godine pre nego što mu se rodila ćerka Matilda, pa je porodica kasnije odlučila da sve pokloni mezimici.

U početku nije bilo tako jednostavno, jer su se tada pojavili izveštaji da će Ledžerova bivša verenica Mišel Vilijams podneti zahtev u ime ćerke, ali umesto toga je rešeno bez pravne bitke.

Hitov otac Kim je tada potvrdio ovu informaciju.

„Nema tužbe. Naša porodica je sve poklonila Matildi. Ona je naš apsolutni prioritet, a Mišel je sastavni deo naše porodice. Sada, sa 16 godina, Matilda je slika svog oca, a postala je starija sestra 2021. nakon što je Mišel dočekala drugo dete sa suprugom Tomasom Kejlom“, rekao je on u emisiji The Project na Kanalu deset

„Ona ima ogroman broj njegovih manira, veoma je radoznala, ima njegovu energiju, jer Hit nikada nije spavao kada je imao dve godine, a Matilda je takva“, istakao je on, pa dodao:

„Mišel je bila briljantna. Održala je Hita veoma živim u očima svoje ćerke. Uvek je puna pitanja, uvek želi da zna ovo ili ono o svom tati.“

Iako je Kim bio zadužen za upravljanje Heathovim imanjem, njegova braća Mike i Hadin nisu bili sasvim zadovoljni načinom na koji je on upravljao stvarima. Hitov ujak Hajdn rekao je novinarima nakon njegove smrti da je zabrinut za Matildu i kako će sredstva biti raspoređena – pošto je Kim imao lošu reputaciju u upravljanju imanjima.

Oba Kimova brata su tvrdila da je tako loše upravljao imovinom njihovog oca, ser Franka Ledžera, da je smenjen kao izvršitelj kada je Frenk preminuo 90-ih. Majk je tada za magazin People rekao:

„Upao je u ogromne dugove.“

Frank je navodno bio u dobrom stanju godinama nakon što je prodao svoju privatnu kompaniju J&E Ledger 1970. godine, a njegova kuća je bila na aukciji za nešto manje od milion funti. Dve Frankove ćerke su navele da je Kim ‘svoje interese stavio ispred interesa trusta i koristio imovinu fonda kako bi unapredio svoje poslovne interese’.

Matilda je rođena 28. oktobra 2005. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter