Izvor: NOVOSTI
26.03.2024 u 20:21
0

DRAGANA I TONI TEŠKI PREKO 100 MILIONA EURA: Ovo je imovina koja će biti predmet podele

Dragana Mirković je ne samo najuspešnija nego i najbogatija umetnica u regionu. Ovo su priznali i brojni svetski sajtovi koji su vrednost njene imovine procenili na preko 100 miliona evra.

Sada, kada je podnela zahtev za razvod braka postavlja se i pitanje kako će ovo bogatstvo biti podeljenoA predmet će najpre biti dvorac Ebenfurt, koji se nakon renoviranja sa površinom od 12 hiljada kvadrata procenjuje na preko 50 miliona evra.

TONI BJELIĆ IMA NOVU DEVOJKU: Ovde živi sa izabranicom nakon kraha braka sa Draganom Mirković

 

U imetak koji je stečen tokom braka spada i televizija DM sat kao i zgrada u Požarevcu u kojoj se medijska stanica nalazi, ali i vozni park procenjen na preko pet miliona evra.

 

 

Pre više od decenije, bračni par kupio je i fabriku automobila Majbah kupe, koja je i dalje u njihovom vlasništvu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter