Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
07.12.2023 u 17:45
0

POGORŠALO SE ZDRAVSTVENO STANJE POZNATOG GLUMCA: Niko ne zna koliko mu je vremena ostalo (VIDEO)

Sve im teže pada njegova bolest.

Glumac Brus Vilis već duže vreme boluje od frontotemporalne demencije, a njegova porodica je konstantno uz njega. Međutim, njegovo stanje se vremenom pogoršava, a sada izvori bliski Vilisu ističu da mu je u poslednja dva meseca sve gore.

– Brus ima dobre i loše dane, ali u poslednja dva meseca ima mnogo više loših nego dobrih – tvrdi izvor za „Us Weekly“, objašnjavajući kako je to uticalo na porodicu.

– Ovo iskustvo je još više zbližilo celu porodicu. Niko ne zna koliko je Brusu vremena ostalo, tako da upijaju svaki trenutak koji imaju s njim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bruce Willis (@brucewillisbw)

Još jedan izvor potvrdio je da Vilis ima danonoćnu negu, kao i da je najmanje jedan član porodice uvek s njim. Ipak, ovo teško iskustvo pogađa sve njih. Glumčeva supruga Heming Vilis je nedavno priznala da je prati osećaj krivice dok se brine o svom mužu.

– Borim se sa krivicom, znajući da imam resurse koje drugi nemaju – rekla je za Sandej Pajper.

– Kada sam u mogućnosti izađem na pešačenje da razbistrim glavu… Kada ono što govorim o putovanju naše porodice privuče pažnju medija, znam da postoji mnogo hiljada neispričanih, nečuvenih priča, od kojih svaka zaslužuje saosećanje i brigu – istakla je Heming i dodala da se nada da će nastaviti da bude podrška onima koji takođe proživljavaju njeno iskustvo.

ŠOKIRALA DETALJIMA RAZVODA: „Bila sam sigurna da ću umreti, a on je bio sa ljubavnicom“ (FOTO)

– Vidim da je ono što delim važno za druge koji se možda bore, i na mali način čini da se osećaju viđenim i shvaćenim.

Podsetimo, tačna dijagnoza proslavljenom glumcu otkrivena je početkom ove godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter