Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
07.12.2023 u 16:44
0

ŠOKIRALA DETALJIMA RAZVODA: „Bila sam sigurna da ću umreti, a on je bio sa ljubavnicom“ (FOTO)

Osećala se prestravljeno i nevoljeno.

Šenon Doerti imala je jezivo tešku godinu – najpre operacija na mozgu, a zatim i razvod od supruga.

Iako je bila prinuđena da se bori svim silama da ostane na nogama, poljuljala ju je ljubavna afera koju je njen suprug Kurt Isvarijenka imao dve godine. Posle 11 godina njegove podrške, ostala je sama u najgorem trenutku kada joj se bolest ponovo vratila, te zahvatila mozak i kosti.

Sada je ispričala detalje razvoda u svom podkastu „Let’s Be Clear With Shannen Doherty“. Šenon je rekla da je bolest napredovala i da se bori sa kancerom koji je u četvrtoj fazi, dok se ujedno i razvod privodi kraju.

Printscreen/Instagram/theshando

– Podnela sam zahtev za razvod ove godine 2023. Imala sam operaciju mozga takođe ove godine – objasnila je zatim da je ova operacija „najstrašnije iskustvo kroz koje je morala da prođe u životu“, pa dodala:

– Bila sam sigurna da ću umreti, a u najboljem slučaju u mojoj glavi je da ako ne umrem neću moći da hodam ili govorim.“

OVO NIKO NIJE NI SLUTIO: Rozga otkrila nepoznate detalje odnosa sa Prijovićkom

Dok je ona maltene bila u operacionoj sali, njen suprug je ljubavisao.

– Ušla sam u bolnicu da se operišem nakon što sam saznala da je moj brak bukvalno gotov, da moj muž ima aferu već dve godine. Vrlo je bio jasan da želi da ide sa mnom, ali nisam mogla da idem na operaciju dok je on tu. Osetila sam se tako izdanom. Na kraju dana sam se osećala tako nevoljenom od strane nekoga sa kim sam bila 14 godina, nekoga koga sam volela celim srcem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter