Izvor: republikaonline/kurir
21.01.2024 u 17:11
0

NE SME DA NAPUSTI MAKEDONIJU: Šta sve piše u izveštaju o nesreći u kojoj je Đorđe David „POKOSIO“ ženu

Đorđe David bio je učesnik lančanog sudara u Severnoj Makedoniji, kada je pokosio ženu (49) koja je preminula.

Sada je stiglo i saopštenje od policije koje otkriva inicijale žene koja je preminula. Kako je saopštila policija, nesreća, u kojoj su učestvovala tri vozila, dogodila se sinoć oko 20 časova.

Lj. T. (49) poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na auto-putu Kumanovo-Tabanovci, a u kojoj je učestvovao i Đorđe David.

NALETEO SAM NA OSOBU KOJA JE ŠETALA NA PUTU: PRVA IZJAVA ĐORĐA DAVIDA iz bolnice, nakon nesreće u kojoj je žena poginula

„U nesreći su učestvovala vozila „volkswagen polo“ sa kumanovskim registracijama, kojim je upravljao B. T. (24) iz Kumanova, „volkswagen golf“ skopskih registracija, kojim je upravljao V. P. (45) i „opet insignia“ srpskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Đ. N. (59), državljanin Republike Srbije. U nesreći je stradala Lj. T. (49) iz Kumanova, koja je bila suvozač u vozilu marke „VW polo““, naveli su iz policije.

Pevač do petka mora da bude u Skoplju, a tog dana će sud odlučiti o njegovoj sudbini. Do srede će biti završena obdukcija i veštačenje, posle čega će sud odlučiti da li će goniti pevača.

Kako je saopšteno, smrt žene konstatovali su lekari kumanovske Hitne pomoći. Prema navodima policije V. P. je zadobio teške telesne povrede, a povređeni su i B. T. i Đorđe David, koji su prevezeni u bolnicu. Inače, dva automobila su se sudarila, a Đorđe David je naleteo na ženu koja je stajala ispred i pokosio je, dok je njena ćerka bila u blizini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter