Izvor: KURIR.RS
19.04.2023 u 07:40
0

PORODILA SE PRE SAMO 2 MESECA A IMA TRBUŠNJAKE NA STOMAKU: Slobina žena stesala liniju očas posla

Jelena Radanović je došla sa suprugom Slobodanom Radanovićem na slavlje koje je organizovala Svetlana Ceca Ražnatović povodom rođenja unuka Krstana, a žena poznatog pevača pokazala je zavidnu liniju.

Jelena je na slavlje stigla s vezanom košuljom koja je otkrivala stomak, a svi su bili u šoku jer su joj se videle pločice iako se porodila pre samo dva meseca.

Jelena, ne samo da je stomak dovela do savršenstva, već je i noge, ali i celokupan izgled vratila u prvobitno stanje. Ona se od porođaja nije pojavljivala u javnosti, te je ovo njeno prvo izagalanje objektivima fotoreportera i svi su je gledali iznenađeni.

 

Pevač i njegova supruga pre dva meseca dobili su sina kojem su dali ime Damijan i kojem su veoma posvećeni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter