Izvor: KURIR.RS
12.02.2023 u 14:41
0

PORODILA SE SORAJA! Na svet donela DEČAKA, evo koje neobično ime su RODITELJI odabrali za PRVENCA

Soraja Vučelić se porodila 

Ona je na svet donela zdravog dečaka kojem su roditelji dali ime Kan. Porođaj je protekao u najboljem redu, a naslednik je od lekara dobio najviše ocene. Novopečena mama se oseća odlično, a samo mali broj njoj bliskih ljudi zna da je njeno prvo dete stiglo na svet.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE
– Soraja je presrećna! Postala je mama i sada je ceo njen svet podređen novoj ulozi roditelja. Opčinjena je svojom bebom. Ne ispušta sina iz naručja. Zavolela ga je od prvog trenutka kada ga je ugledala – priča izvor blizak Vučelićevoj.

Kako dalje saznajemo, Sara se porodila u bolnici u Švajcarskoj, ali će porodično živeti u Rusiji.

– U Cirihu je vodila trudnoću kod svog izabranog lekara, ali će uskoro da odlete za Moskvu gde će i da žive. Bebi stiže ruski pasoš i tamo će biti njihova baza. Ona je ugasila društvene mreže i okreće novi životni list – završava izvor.

Šta znači ime Kan?

Khan ili Chan je vladarska titula, koja se najviše koristila kod nomada u srednjoj i Maloj Aziji i kod tatarskih vođa u srednjem veku i ima više značenja: „naredbodavac“, „vođa“, „gospodin“ i „vladar“ ili „onaj na visokoj poziciji“. Ponekad se prevodi i kao „kralj“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter