Izvor:
21.12.2023 u 12:01
1

POZNATA PEVAČICA SE UDALA ZA ŠEIKA: Otišla u Dubai i postala 23. žena“ Redovno ispunjavam bračne dužnosti“

Alma Tucaković otkrila je detalje svoje zanimljive životne priče.

Pevačica već godinama živi u Dubaiju, a mediji na Balkanu često su pisali o njenom ljubavnom životu.

Kako se navodilo, Alma se udala za šeika i počela život sa njim kao njegova 23. žena.

Pevačica je otkrila da se povukla iz sveta muzike i sa estrade jer više nije želela da peva, a onda je istakla da, kada je njen brak u pitanju „redovno ispunjava bračne obaveze“.

„Što se tiče estrade, oprostila sam se od nje. Bar godinu dana. Ne želim više da pevam jer sam se uverila da postoji i drugi, bolji život koji mogu da izgradim. Ovde mi je prelepo. Uživam sa svojom prijateljicom, a redovno ispunjavam i sve svoje bračne obaveze“, rekla je Alma za bosanski magazin „Express 201“,

Ona je potvrdila da je pisanje medija o njenom braku sa šeikom istinito, pa je bosanska pevačica naglasila da u ovakvom životu uživa.

„Ja sam mu 23. žena. Ko da on zna gde je koja od nas. Ako mislite da se šalim, varate se. Zapravo neću nikoga ni u što ubeđivati. Ali obećavam vam da ćete prvi imati fotografije s mojim šeikom. Mislim da ću do kraja života ovde ostati. Došla sam u najbogatiju zemlju na svetu i tu ostajem živeti. Neću zaboraviti ni Bosnu, ali ovde ću se vratiti. Tek sada dišem slobodno“, ispričala je jednom prilikom za pomeniti portal Alma Tucaković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POZNATA PEVAČICA SE UDALA ZA ŠEIKA: Otišla u Dubai i postala 23. žena“ Redovno ispunjavam bračne dužnosti“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter