Izvor: Kurir
24.04.2024 u 19:36
0

POZNATI PEVAČ BIO ŽRTVA VELIKE PREVARE: Ukrali mu identitet, pa usledila AGONIJA: Prijatelji mu postavili KONKRETNO PITANJE

Pevač Isak Šabanović suočio se sa sajber nasiljem kada mu je hakovana email adresa kao i profili na društvenim mrežama.

Isak je opisao kako su hakeri čak slali poruke u njegovo ime prijateljima koji nisu znali da je u pitanju prevara.

– Prvo su pokušali da mi „maknu“ Instagram. Promenili smo šifru i zaštitili ga maksimalno. Potom su rekli da se zovem Saša na Fejsbuku, pa sam onda bio i neki drugi Isak – ispričao je pevač i otkrio kakve poruke su hakeri slali njegovim prijateljima.

– Pisali su mojim prijateljima putem Instagrama. Slali su im poruke u fazonu kako im se izvinjavam, da navodno nisam imao vremena za neka viđanja i javaljanja. Pozvali su me prijatelji i postavili mi vrlo konkretna pitanja. „Brate šta ti je, drogiraš li se?“ – prepričao je Šabanović.

„Krao sam, nikada me nisu uhvatili“

Pevač i nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja „Zvezda Granda“, Isak Šabanović, otkrio je da je tokom detinjsta bio nestašan kao i gotovo svako dete.

– Krao sam kao mali, ali to je bilo ono ukradeš čokoladicu i pobegneš. Nisu me nikada uhvatili, ali su možda znali, bila je jedna prodavnica ispred kuće, svaki dan sam tu kupovao. To su bila dečija posla – priznao je pevač.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter