Izvor: Alo.rs
11.12.2023 u 16:07
0

PRIJA NAKON KONCERTA SAZNALA NEŠTO ŠTO JU JE POTPUNO DOTUKLO, OSTALA U SUZAMA: „Da sam znala ne bih dozvolila to“

Naime, pevačica je otkrila da je i pustila suze tokom scene koja ju je zatekla.

Pevačicu Aleksandru Prijović sačekala je nakon koncerta u Zagrebu vrlo emotivna scena kada je sišla sa bine.

O Prijinom uspehu se i te kako priča još uvek, a mlada zvezda je tek sada uspela da slegne utiske, te se prisetila scene zbog koje je zaplakala.

TAKO MLADA, A VEĆ POSTIGLA NEVEROVATAN USPEH: Evo koliko zapravo godina ima Aleksandra Prijović

Naime, pevačica je otkrila da je i pustila suze tokom scene koja ju je zatekla, kada joj je prišla žena koja je priznala da je poslednji dinar potrošila kako bi omogućila ćerki želju da prisustvuje njenom koncertu, a Aleksandra je tada istakla da ne bi ni u kom slučaju dozvolila da kupe kartu, da je pre koncerta znala za njenu priču.

– Dok sam stajala, prišla mi je jedna gospođa sa jednom devojčicom, koja ne znam da li ima više od deset ili dvanaest godina, i rekla mi: „Imam petoro dece, a moj muž je na nekom boljem mestu, a ja sam svojoj ćerki ispunila želju i dala sam zadnji dinar da kupim kartu da dođe na tvoj koncert“. Da sam to znala ne bih dozvolila nikada da kupe kartu – rekla je Prija.

Inače, Prija je otkrila i ko se nije pojavio na njenim koncertima, a da je to jako želela.

– Meni je žao što Tanja Savić i Milica Pavlović nisu mogle da budu moje gošće, iako sam to jako želela, jer poštujem njihove karijere i sve ono što one rade. Uvek sam tu, da podržim kvalitet, rad, nešto što vredi, što publika voli. U ovom slučaju, Milica je tu mojih godina, Tanja je malo starija, ali volim kada moje mlađe kolege dođu, svi se zajedno podržavamo i dajemo vetar u leđa jedni drugima. Još jednom želim da se zahvalim Milici. Pošto nije bila gost na koncertu, nije mogla, ali je došla ispala je jedan veliki car, podržala me i bila je jako vesela, bila je ponosna. Nas dve smo pričale nakon koncerta i rekla mi: „Radujem se, jer smo nekada nas dve zajedno počele, a pogledaj gde smo danas“ – istakla je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter