Izvor: Kurir
11.12.2023 u 16:14
0

SPAVALA SAM KADA ME JE POZVALALA ALEKSANDRA: Nataša Bekvalac otkrila kako je došlo do toga da bude Prijovićkina gošća na koncertu

Nataša otkrila detalje saradnje sa Aleksandrom Prijović

Pevačica Nataša Bekvalac najavila je svoj novogodišnji nastup, a tom prilikom je otkrila i kako je došlo do toga da bude jedna od gošći na četvrtom koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu.

Ležala sam na zadnjem sedištu. Spavala sam. Menadžer me je vozio i videla sam da me zove Aleksandra. Razgovor je trajao ne duže od minut. Onako fina, kakva ona jeste, pitala me je. Rekla sam: „Želim, naravno da želim“. Kada su ljudi lagani, lagani su i dogovori – rekla je Nataša.

Ona se osvrnuli i na odlazeću godinu.

– Bila je fantastična. Bilo je puno uspona i padova. Meni je bila lepa. Svaka mi je lepa kada su moji dobro – rekla je, a onda i otkrila kome će uvek reći „da“.

– Zavisi kako kome, ali prijatelji od mene uvek mogu da očekuju „da“.

Na pitanje šta muškarac mora da ima da bi je osvojo, rekla je:

– Ne bih da pravim od sebe nezaštićenu, ali baš dugo tema muškarca nije u mom životu i ne bih znala šta muškarac treba da ima da bi me osvojio. Puštam da život donese svoje, a ja mnogo verujem u njega. Kada ste dobri, dobre stvari vam se i dešavaju. Ne mora biti samo ta sfera. Život je spektar prelepih tema, ali ne samo ta. Okupiraju me mnoge druge teme. Ja sam ljubavi imala i imam je. Nemam paničnu potrebu da pripadam.

Bekvalčeva je i istakla da sama sebi ispunjava želje:

– Meni niko ne ispunjava želje. Što poželim, to i ispunim. Trudim se da mi želje ne budu bahate i nerealne, već da budu u skladu sa mojim mogućnostima. Nemam ni očekivanja i ne želim da ovo bude neki luzerski govor, ali želim da gledam na život realno, jer je on prelep.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter