Izvor: Informer
07.04.2024 u 18:17
0

PRIJIN ČUVENI HIT BIO JE NAMENJEN DRUGOM PEVAČU: Aleksandra na sinoćnjem koncertu otkrila veliku istinu

Aleksandra Prijović održala je sinoć u Novom Sadu još jedan spektakularan koncert u nizu, a ovog puta na sceni je otkrila da je njen hit „Sve po starom“ bio namenjen drugom pevaču.
Mlada zvezda je i ovaj koncert počela pesmom „Za nas kasno je“, a već sa prvim taktovima cela dvorana pala je u trans.
Publika je uživala u Aleksandrinim hitovima, a dok je izvodila numeru „Sve po starom“ pevačica je otkrila da je pesma bila pisana za Bojana Vaskovića, pevača Lexington benda.
– Boki ja ću da otkrijem tajnu. Pesma „Sve po starom“ pisana je za Bokija. Ali Boki, samo da ti kažem, kakve vi pesme imate pa valjda i ja zaslužujem jednu ovakvu – obratila mu se Prija i zahvalila što sa svojom suprugom prisustvuje koncertu.

 

Njegova supruga Aleksandra podelila je ovaj momenat na svojim društvenim mrežama i otkrila koliko su se dobro zabavili na koncertu.

Intsagram-Printscreen-

Podsetimo, Prijovićka je bila specijalni gost na prvom od dva koncerta Leksington benda u Štark Areni.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter