Izvor: KURIR/BLIC
27.04.2023 u 12:54
0

EVO KAKO UŽIVA PORED GUDELJA! PRVA FOTOGRAFIJA TRUDNE ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ! (FOTO)

Anastasija Ražnatović i njen izabranik fudbaler Nemanja Gudelj uskoro će postati roditelji jedne devojčice. Anastasija je trenutno u četvrtom mesecu trudnoće.

 

Anastasija Ražnatović
FOTO: INSTAGRAM/PRINTSCREEN

Anastasija i Nemanja su već otpočeli zajednički život u Sevilji, gde svakodnevno uživaju. Pre tri dana zajedno su bili na jednoj proslavi, kada su sve oduševili stajlinzima.

Iako je pokušala da sakrije, stomačić se već vidi na fotografijama i snimcima sa zabave.

Anstasija Ražnatović
FOTO: PRINTSCREEN

Inače, Anastasija se već neko vreme nalazi u Španiji, gde uživa sa svojim dečkom.

Koliko se vole i koliko je ova veza ozbiljna, govori činjenica da će se Nemanja i Anastasija za nekoliko meseci ostvariti u ulozi roditelja.

Inače, Anastasija već neko vreme boravi kod svog izabranika u Sevilji u Španiji. Ona je veoma aktivna na Instagramu pa tako neretko deli fotografije iz Španije, kako sa utakmica na kojima prati svog dečka, tako i pojedine trenutke iz njihovog privatnog života.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter