Izvor: Kurir.rs
23.08.2023 u 21:56
4

PRVA IZJAVA DARKA LAZIĆA NAKON UDESA: Pevač napustio policijsku stanicu!

Darko Lazić nakon što je priveden i saslušan napustio je policijsku stanicu i otkrio da je on kriv za nezgodu.

PEVAČ DARKO LAZIĆ PONOVO IMAO UDES: Oglasila se i njegova maka

– Sve će biti u redu. Kriv sam, jer sam udario čoveka otpozadi. Nisam vozio brzo, platiću novčanu kaznu. Spremamo se sad za svadbu.

Po pevača je došao bivši zadrugar Sale Luks, a njegova žena Katarina se nije pojavila.

Darko Lazić imao je danas saobraćajnu nezgodu na deonici auto-puta kroz Beograd kada se folker kolima sudario sa kombijem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “PRVA IZJAVA DARKA LAZIĆA NAKON UDESA: Pevač napustio policijsku stanicu!”

  1. Nije on kriv, ostavite čoveka na miru. Treba pohapsiti odgovorne u policiji i u sudstvu. Nema osobe u Srbiji koja ne zna koliko je udesa napravio pod dejstvom akohola i narkotika i da ne izlazi iz kola i ako nema vozačku dozvolu.Njemu je u zemjli Srbiji zabranjeno upravljanje motornim voziliima a u Češkoj slobodno neka vozi kola sa njihovom dozvolom i neka gazi nihove ljude.Bože, bože da u jednoj pravnoj zemlji niko ne može da stane na put jednom vašarskom narkomanu !!!

    1
    0
    Odgovori
  2. Laziću svaka ti čast Nemože ti niko nista. Ako ti zakon gleda kroz prste a što ne bi nastavio dalje da se ponašaš bahato u vožnji. Mi sirotinja placamo tvoj nestasluk. Nastavi brate Ti lepo pevas i sahranjujus ljude sa pesmom. Nek nas bog blagoslovi. Da smo svi isti i pred boga i pred zakonom.

    1
    0
    Odgovori
  3. Laziću svaka ti čast Nemože ti niko nista. Ako ti zakon gleda kroz prste a što ne bi nastavio dalje da se ponašaš bahato u vožnji. Mi sirotinja placamo tvoje nestasluke. Nastavi brate Ti lepo pevas i sahranjuju ljude sa pesmom. Nek nas bog blagoslovi. Da smo svi isti i pred boga i pred zakonom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter