Izvor: kurir.rs
23.08.2023 u 16:40
1

PEVAČ DARKO LAZIĆ PONOVO IMAO UDES: Oglasila se i njegova maka

Lazić je danas, navodno u popodnevnim časovima doživeo nesreću kada je svojim autom udario u kombi. Nesreća se dogodila u Zemunu kod kvantaške pijace, na sreću nije bilo povređenih, pričinjna je samo znatna materijalna šteta.

Pre oko sat vremena sudar BMW-a i teretnog motornog vozila kod Zmaja, na auto-putu . – Darko je bio za volanom BMW-a, i nije povređen, samo je na autu načinjena manja materijalna šteta – saznajemo. Pevač godinama krši saobraćajne propise, a nije ga opametio ni težak udes, koji je jedva preživeo 2018. godine. Tom Prilikom, Laziću je oduzeta vozačka dozvola zbog kaznenih poena. Takođe, pevač je na uvid pokazao vozačku dozvolu izdatu u Češkoj, na vozilo „Mercedes Sprinter“, koja je takođe oduzeta. Kako se može videti na snimku, prednji deo automobila je potpuno uništen, a vozilo je preuzela šlep služba.

VREĐALI SU JE SAMO ZATO ŠTO NIJE RODILA DETE: Slavna glumica je sad konačno progovorila o svojoj borbi za potomstvo

Uviđaj je završen, a po Darka su došli prijatelji sa automobilom holandskim registarskih tabla i odvezli ga sa mesta udesa. Darko Lazić punih devet godina nema važeću vozačku dozvolu, a za to izgleda nisu znali ni njegovi bližnji.

Oglasio se i Darko Lazić

Kako je pevač istakao, u pitanju je lančani sudar. – Nije ništa strašno, ja sam dobro, na kolima su mi stradali far, hauba i branik. Sam sam bio u kolima, šteta mi nije bitna, sve će se popraviti – rekao je on.

Lazićeva majka Branka javila se na poziv naše novinarke i kratko poručila: – Ma nemojte da lupate gluposti, ionako mi je puna glava svega. Naravno da nije tačno – izjavila je Darkova majka.

Podsetimo, pevač godinama krši saobraćajne propise, a nije ga opametio ni težak udes, koji je jedva preživeo 2018. godine. Darko Lazić punih devet godina nema važeću vozačku dozvolu, a za to izgleda nisu znali ni njegovi bližnji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PEVAČ DARKO LAZIĆ PONOVO IMAO UDES: Oglasila se i njegova maka”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter