Izvor: kurir.rs
18.09.2023 u 14:49
0

Poznata manekenka SLOMILA SE pred kamerama, plakala KAO KIŠA

Slavna glumica nakon više godina otvorila dušu.

Slavna manekenka Linda Evanđelista promovisala je sinoć u Londonu knjigu koja je njeno zajedničko delo sa čuvenim fotografom Stivenom Mejzelom. Briznula je u plač dok je pričala o toj saradnji i svojoj karijeri. U knjizi se nalazi više do 250 fotografija zabeleženih tokom 25 godina.

Linda Evanđelista i Mejzel imali su jednu od najdužih saradnji u svetu mode. Slavna manekenka koju ćemo 20. septembra videti u mini-seriji „The supermodels“ zablistala je pre nekoliko dana na reviji sa Sindi Kraford i Naomi Kembel i Kristi Tarlington. Događaj je bio organizovan u okviru Vogue World svečanosti, a pomenuta modna imena su galvne zvezde dugo najavljivane serije.

RASTA ISKRENO O ODNOSU SA ANOM, IMAJU I TAJNI DOGOVOR: „Viđamo se na sahranama“

Modna zvezda Linda Evanđelista o čijim se suzama uveliko priča, a čiju su karijeru odnosno život obeležili i slavni i teški momenti, vratila se modi u februaru ove godine, otkrila je da joj je rdak sporedan efekat procedura CoolSculpting kojom se uklanjaju masne ćelije, deformisao lice.

„Danas sam napravila veliki korak ka ispravljanju greške koju sam doživela i krila duže od pet godina. Evo odgovora svim mojim pratiocima koji su me pitali zašto nisam radila dok je karijera mojih vršnjakinja bila u zaletu Razlog je taj što sam bila brutalno unakažena KulSkalpting procedurom, rezultati su bili drugačiji od onoga što mi se obećavalo.

Moje masne ćelije su se povećale i učinile me trajno izdeformisanom čak i nakon dve bolne, neuspešne korektivne operacije. Postala sam, kako su i mediji pisali, neprepoznatljiva. Zbog ovog zahvata dobila sam paradoksalnu hiperplaziju masnog tkiva ili PAH, pojavio se taj rizik kojeg nisam bila svesna, nisu me o tome obavestili pre operacije.

PAH nije samo uništio moju karijeru, već i život. Upala sam u zamku duboke depresije, duboke tuge i najnižeg nivoa samoprezira. Postala sam vuk samotnjak“.

Linda Evanđelista ispričala je nedavno da je bolovala od raka dojke i da se povrgla operacijama.

„Pokazatelji nisu bili dobri, a zbog ostalih zdravstvenih faktora bez odlaganja sam odabrala dvostruku mastektomiju, jer sam želela sve da ostavim iza sebe. Znala sam da sam jednom nogom u grobu… Mislim da sam sada dobro i spremna sam za život. Rak dojke me nije ubio“, poručila je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter