Izvor:
13.09.2016 u 03:49
0

AKO STE PROPUSTILI EMISIJU: Ovako je Ilija objasnio šta je bilo između njega i DALILE! (VIDEO)

Večeras ste imali priliku da gledate emisiju "Upoznajte Parove" sa voditeljkom Jovanom Jeremić koja je ugostila Anu Spasojević koja je nedavno napustila takmičenje u muzičkom kampu "Maldivi", njenog druga Nikolu, zatim Tomu Pantersa, Iliju Vukčevića i novinara lista "Skandal".

Jovana je podsetila Iliju koji je kratko boravio u vili "Parova", ali dovoljno da se poljubi sa čak tri učesnice, zašto je mnogima bio šarmantan. On je objasnio šta se desilo između njih, kao i šta misli o Mladenu. Ana je prićala o svom boravku u "Maldivima", dok je Toma sve zabavio svojom pesmom. Pogledajte u videu šta su još pričali Anin drug, a kakva pitanja je postavljao novinar "Skandala":

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter