Izvor:
11.04.2017 u 14:21
0

ALEKSANDRA ĆE SKUPO PLATITI ZBOG OVOGA: Evo zašto je produkcija zabranila ženi koja čuva njenu ćerku da dolazi na televiziju!

Ćerka kikbokserke Ljube Pantović, Aleksandra Subotić, sinoć je odgovarala na pitanja sa poligrafa, a ispitivač je utvrdio da je Subotićeva oko jednog pitanja imala "reakciju".

Pitanje je glasilo – da li si zloupotrebljavala posete?

– Razmišljala sma o tom pitanju, kada je Biljana dovodila dete, ja sam je nešto pitala – rekla je iskreno ona.

Voditeljka Bojana je objansila da je ženi koja čuva Aleksandrino dete zabranjena poseta.

Kada je krenula priča o jednom našem reperu, ovde su me ispitivali o tome, pa sam ja nju pitala da li je istina da se piše o tom reperu i meni, ispričala mi je i tad sam ja zloupotrebila. Ona je bila opomenuta – priznala je ona. Međutim, voditeljka je rekla da to nije razlog zabrane.

Ovde je zabranjeno da se iznose igračke, a svaki put si ćerki davala neku igračku da iznese. Produkcija je to zabranila.

Ipak, Aleksandir nije bilo jasno, a voditlejka je pitala Miljanu šta misli o porukama u igračkama.

Produkcija je zabranila ženi koja čuva tvoje dete da dolazi na televiziju i da ti šalješ igračke po ćerki, da joj poklanjaš jer smo ustanovili neke prekršaje, poruka u igrački jeste prekršaj – naglasila je voditeljka.

Aleksandra je pala na ovom pitanju i sigurno je da će joj ove greške naplatiti antifanovikoji je već bojkotuju na društvenim mrežama.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter