Izvor: Happy BSC
07.07.2021 u 17:34
0

ALEKSANDRA ISKRENO O GORANI: Dobra je ali je naporna do zla Boga, Mili će malo da odmori od nje!

Ukućani su se posle današnjeg dužeg spavanja našli u dnevnoj sobi i vodili diskusije o određenim ukućanima.

Nominacije se bliže i kraj ove sezone te su se ukućani dotakli i nominacija.

PROČITAJTE JOŠ:

TUGA NA HAITIJU: Posle ubistva predsednika, povredama podlegla i PRVA DAMA!

SKUPŠTINA KOSOVA USVOJILA REZOLUCIJU O SREBRENICI! Srpska lista NAPUSTILA sednicu

GALE KERBER ZA HAPPY TV: Bez muzike nema života, rok se vraća na velika vrata!

– Mili je bar zaplakao sinoć, neki kad su im partneri otišli nisu ni suzu pustili. Neki su zaplakali i za kurtu i za murtu, a neki nisu zaplakali ni za svoju devojku.

– Ja sam teška na suzama, al sinoć je proradila neka emocija i kod mene kad su pustili video,pogotovo kad su parovi počeli da se grle , a ja nemam koga da zagrlim oko sebe.

  – Ljudi ako hoćete glasajte ja sam preumorna, samo za ova četiri dana da ne dobijem neku kaznu.

– Muka mi je više i od ovih foliranata. Mnogo foliranata na jednom mestu. Drago mi je da će Mili malo da odmori jer Goga nije tu. Dobra je ali je naporna do zla Boga, drago mi je što je otišla da Mili malo odmori- ispričala je svoje utiske Aleksandra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter