Izvor:
14.12.2016 u 22:52
0

Anamarija za Happytv.rs: Evo šta Dalila RADI u Švajcarskoj i zbog čega je VRAĆENA sa aerodroma!

Bivša učesnica četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Anamarija Džombazov, otkrila je danas detalje o Dalili Mujić i Švajcarskoj.

Naime, Anamarija nam je otkrila da je ona mesec dana bila u Švajcarskoj i da je čula da je i Dalila bila tamo ali da se nisu videle.

Ja sam putovala autobusom do Švajcarske i prvi put u životu sam videla da i u autobusu postoje stjuardese.

Jedna stjuardesa mi je rekla tokom vožnje da je i Dalila išla istim tim autobusom za Bazel i da tamo radi u jednom kafiću.

Ona joj je takođe rekla i da je Dalila prvo trebala da ide avionom, ali da su je tada vratili sa aerodroma jer ona nije imala dovoljno novca kod sebe za ulazak u Švajcarsku pa se nakon toga odlučila da ipak krene autobusom.

Ja sam radila tamo u jednom klubu kod moje prijateljice, imala sam sreću što su mi to prijatelji pa sam mogla i da pevam. Jedino što su tamo bili sve Albanci ali sam naučila neke njihove pesme pa sam im pevala.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter