Izvor:
29.04.2017 u 19:35
0

ANAMARIJA ZA HAPPYTV.RS: Ovo je prava istina o Tihomiru i Dalili Mujić!

Anamarija Džambazov otvoreno je pričala za happytv.rs o sada već bivšem dečku Tihomiru Filipoviću, ali i o Dalili Mujić koja joj je najbolja prijateljica u vili "Parova"!

Zašto ste ti i Tihomir bili raskinuli?

Razlog našeg raskida je to što se ljubio sa devojkom koja je bila na žurki i Mirelom iako on tvrdi da je razlog što sam ga izdala jer se družim sa Dalilom, a ona vređa njega.

Zašto si se pomirila sa njim kada te je prevario sa devojkom koja je ulazila na žurku u vilu?

Pomirila se nisam sa Tihomirom jednostavno smo se dogovorili da budemo prijatelji, meni je teško da pređem preko nekih stvari, ali videćemo, ko zna šta će se još desiti, nije isključeno da se možda pomirimo.

Da li si primetila da se nabacuje Dalili otkad se vratio u vilu?

Smatram da sam istripovala da je zagrejan za Dalilu, nisam primetila da joj se nabacuje, nekako nije zainteresovan za nju.

Nominovala si Smilju jer, kako si istakla, često vređa Tihomira. Zašto ga braniš posle svega?

Moje prijateljstvo će on uvek imati bez obzira na sve, zaista mi je stalo do njega i imam potrebu da ga branim, boli me kada vidim da ga neko vređa, a pogotovo njegove najmilije.

Kako komentarišeš odnos Dalile i Dejana? Da li je u pitanju iskrena ljubav ili Dalila gura neku svoju priču?

Smatram da je to samo njihova igra, malo strasti, seks i to je to, ne verujem da tu ima ljubavi, smatram da Dalila ima svoj cilj i njega gura, a Dejan je tu da joj olakša boravak u vili.

Šta misliš o Aleksandri Subotić posle sinoćne nominacije kada je izjavila da “nemaš gram mozga”?

Žao mi je što se Aleksandra svađa sa mnom, ja zaista nemam ništa protiv nje, ona je meni draga i znam da je dobra cura, smatram da joj smeta moje društvo pored Davida, a iskreno ja joj želim puno sreće i uspeha, iskreno kada to shvati, prestaće da me vređa.

Happtv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter