Izvor:
17.12.2018 u 13:44
0

BAKI NIKAD SUROVIJI PREMA DINI: Sasuo joj sve u lice, ona ga povukla za ruku i nije mu dala da izađe iz ostave! Takmičar osudio ponašanje Galorinijeve!

Poznati denser Andrija Đogani, ostvario je prilično blizak odnos sa atraktivnom brinetom Dinom Galorini.

Dina je više puta istakla da joj je Baki jedan od najboljih prijatelja u vili, kao i da joj njegova podrška veoma znači.

Međutim, ovoga puta Baki nije bio na strani svoje drugarice Dine.

Naime, kako je poznato da je došlo do žestokog okršaja između Dine i Milutina Radosavljevića Milija, Baki je želeo da ukaže takmičarki na grešku, ali je u svom izlaganju bio više nego surov:

– Ne budi glupa.Ponašanje ti je katastrofa.Ivan ti je više puta uvredio majku na najružniji mogući način, a ti si mu oprostila i sada se družiš sa njim.Ispadaš budala.Ajde sada se skloni da izađem odavde –

Kako mu Galorinijeva nije dozvolila da izađe iz ostave, Baki je potpuno izgubio kontrolu i počeo da viče na Dinu.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter