Izvor:
07.11.2018 u 23:07
0

BIVŠI UČESNIK „ZAPALIO“ VILU SVOJIM ULASKOM: Kada su UGLEDALI OTPISNOG UČESNIKA, među takmičarima je usledio ŠOK I MUK!(FOTO)

Konačno smo dočekali ulazak otpisanog učesnika u najpopularnijem rijaliti programu na Balkanu "Parovi".

U luksuznu vilu, večeras je ponovo kročio Benjamih Spahović, kojeg je publika upamtila po mnogobrojnim skandalima koji su se odigrali upravo ovde.

On je svojim ulaskom podigao celu vilu na noge, ali dosta njih je i ostalo bez teksta i uplašilo se za svoj opstanak u luksuznoj vili "Parova".

Benjamin je definitivno neko ko se sjajno snalazi u ulozi rijaliti igrača, a da li će iskoristiti novu šansu da se ravnopravno takmiči sa ostalim učesnicima, zavisi upravo od njih, jer su oni ti koji će glasati.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter