Izvor:
07.11.2018 u 23:28
0

ŠMIZLA SUROVA PREMA SPAHOVIĆU: Ovo NIJE Benjamin kojeg ja poznajem! Dovoljno smo se poznavali da znam KO JE ON I ŠTA JE!(FOTO)

U luksuznu vilu "Parova", večeras je ponovo kročio Benjamih Spahović, kojeg je publika upamtila po mnogobrojnim skandalima koji su se odigrali upravo ovde.

Da li će on ostati i nastaviti da se ravnopravno bori za glavnu nagradu sa ostalim učesnicima, zavisi upravo od njih, jer su oni ti koji će glasati za njegov ostanak ili odlazak iz vile.

Među učesnicima, koji su duboko razočarani Benjaminovom promenom, našla se Jovana Novakov Šmizla, koja mu je žestoko zamerila na sledećim stvarima:

– Ovo nije Benjamin kojeg ja poznajem, mnogo se promenio, dovoljno smo se poznavali da znam ko je on i šta je – izjavila je Šmizla, te je potom obrazložila razlog zbog kojeg se udaljila od njega:

– Ima neke jeftine fazone, treba da zna ko mu je brat, ko mu je prijatelj, a ko nije – rekla je Šmizla.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter