Izvor:
29.05.2017 u 17:13
0

BRANKA OKUKA ZA HAPPYTV.RS – I DEO: Otac me mnogo povredio, neću da razmišljam o njemu, ali sam shvatila da za to nisam ja kriva!

Učesnica pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Branka Okuka, doživela je najpre jedan veliki šok, a onda i jednu prelepu stvar.

Nje se prvo odrekao otac Mladen Okuka, a onda je doživela da je Mladen Vuletić veri na spektakularan način pred milionima gledalaca.

Branka je dala intervju za Happytv.rs, pa pročitajte šta je ona rekla u prvom delu:

U kakvom si odnosu sa Mladenom sada? Da li ste zajedno?

– Mladen i ja smo zajedno. Odlučili smo da pokušamo, prav sliku nas videćemo kada se završi rijaliti.

Da li je bilo seksa ispod pokrivača?

– Nije bilo seksa, niti će ga biti dok smo u vili. Ja sam osoba koja ne podržava seks pred kamerama, tako da se to neće desiti.

Zvao je tvoj otac i rekao da te se odriče. Kako se osećaš zbog toga i kako bi to prokomentarisala?

– Tačno je da je zvao i rekao da me se odriče, na trenutak me je ta njegova izjava šokirala i povredila, ujedno sam se osvestila i shvatila da nisam kriva i da se ne trebam osećati loše. Ponosna sam na sebe i moje učešće ovde u rijalitiju, to moje zadovoljstvo mi niko neće promeniti.

Šta će se desiti kada izađeš iz vile – da li ćeš se pomiriti sa svojim ocem ili nastaviti sa Mladenom?

– Ne znam šta će se dogoditi sa mojim ocem. Iskreno, neću ni da razmišljam o tome ovde, sada želim još više da se skoncetrišem na sebe i moje učešće, želim da svu svoju snagu usmerim i izguram do finala. Što se tiče Mladena, šansa je naša, da li ćemo je iskoristiti na pravi način, to će vreme pokazati.

Uskoro vas očekuje i drugi deo intervjua.

Ostanite uz Happy televiziju i Happytv.rs

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter