Izvor: Alo.rs ; Happy BSC
24.10.2020 u 15:56
0

ČABARKAPA IZAŠAO IZ ZATVORA, ODMAH POZDRAVIO KARAĐORĐA: Aleksandra je za njega POKOJNA, nije ŠTEDEO na REČIMA! (FOTO)

Aleksandar Čabarkapa iz Kaluđerice nedavno je pušten iz pritvora, nakon što je oslobođen optužbi da je učestvovao u pljački stranih državljana koja se desila tokom vanrednog stanja, u martu 2020. godine.

On je potvrdio naša saznanja da je oslobođen krivice i da je od nedavno na slobodi.

SVE O KORONI

DOKTORKA LJILJANA ARSIĆ O BORBI SA KORONOM: Umorni jesmo, ali nema predaje (FOTO)

POGLEDAJTE KAKO SVE MOŽETE DA SE TESTIRATE: Novi antigenski test otkriva koronu za pola sata

KOVID PACIJENTI SA INFEKTIVNE KLINIKE POZIVAJU NA OPREZ: Ljudi, pazite se, ova KORONA JE GROZNA

– Istina je, na slobodi sam već 15 dana. Oslobođen sam svih optužbi, pravi počinilac zločina je kažnjen. Bio sam nevin zatvoren – kratko je objasnio Čabarkapa, koji se ovih dana ponovo bavi boksom.

– Vratio sam se među svoje borce i nastavljam gde sam stao. Moj najstariji sin, Stefan Čabarkapa, danas nasupa u finalu prvenstva Srbije u svojoj kategoriji u Rakovici – rekao je ponosno Čabarkapa.

Čabarkapa je često bio u medijima, između ostalog i zbog toga što se dosta pisalo o njegovoj vezi sa rijaliti zvezdom, Aleksandrom Subotić, sa kojom odavno nije u dobrim odnosima. Ni pitanje o njenom nedavnom porođaju nije navelo Čabarkapu da kaže išta kokretno o Subotićevoj, za koju više ne želi ni da čuje, mada je sada u dobrim odnosima sa njenim ocem, Karađorđem, koji boravi u luksuznoj vili „Parova“.

– Ne interesuje me ona! Ko je to? Pokojna Aleksandra Subotić –  rekao je Čabarkapa uz smeh, pa dodao:

– Ja nisam i neću biti učesnik nikakvog rijalitija i nema potrebe da komentarišem te ljude. Podržavam samo mog prijatelja Karađorđa Subotića. Naši odnosi su sada odlični – poentirao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter