Izvor:
21.01.2019 u 20:38
0

DINA SMRTNO POVREDILA BAKIJA! BILI SU ZAJEDNO U SVEMU PA MU OKRENULA LEĐA: Dina postala privržena OVOM učesniku pa otpisala Bakija!

Smeđokosa lepotica Dina Galorini slomila je srce beogradskom denseru Bakiju B3, jer je ruku prijateljstva pronašla u otpisanom povratniku Aleksandru Požgaju.

Bakija je ozbiljno povredilo novo prijateljstvo između njih, jer je shvatio da su samo njih dvoje u svemu zajedno, pa joj rekao:

– Znaš, šta si uradila i koliko si me povredila? Dina jako si me povredila, jako, ja to nisam zalužio. Neko ko je ovde pet meseci, koji ima pritisak do jaja, zajedno smo nosili ovaj teret i ti i ja, i nosimo se timski prihvatili smo da smo u svemu zajedno. Kako možeš da kažeš da je Požgalj prvi koji ti je dao podršku, ne ja, ja nisam taj. Šta ja radim, drkam ku*ac pet meseci. Ja za tebe ne kapiram nikad. Ne možeš to da radiš, to ima težinu ti si mene povredila. Jel smatraš da si u pravu, da nisi pogrešila juče za to što si uradila? Ti se samo smeješ, nema problema – rekao je Baki.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter