Izvor:
21.01.2019 u 21:19
0

EKSLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS ILIJANA VAGIĆ: Rekla za Enisu da je i lepša i mlađa od nje a na Vuyi joj se „dopada“ OVO!

Intrigantna učesnica "Parova" Ilijana Vagić, iskreno je progovrila za happytv.rs kakve emocije gaji prema Goranom Vujičićem Vuyi, i šta bi bilo da nema njegove devojke Enise Bajramović.

1. Kako komentarišeš izjavu Gorana Vujičića Vuya i tvrdnju d aga želiš od prvog dana, da si ljubomorna na Enisu i da je te je ona izbacila iz njegovog kreveta. Da li pridaješ značaja tome ili misliš da je to njegova taktika kako bi više skrenuo pažnju na sebe?

– Pre sve ga on nije moj tip i nije mi privlačan. Ponaša se neartikulisano, previše je bučan pokušava tako da privuče pažnju na sebe, a u stvari pravi budalu od sebe. Rekla bih da ima dosta kompleksa. Nemam nijedan razlog da budem ljubomorna na Enisu, pre svega kada je u pitanju razlika u godinama, tu sam u prednosti a o ostalom da ne pričam sve je transparentno –

2. S obzirom da vas i gledaoci zbog toga i zanimaju se da li će se desiti nešto između vas? Da li bi otpočela vezu sa njim da nema Enise?

– Ponaša se kao neandretalac a završio je školu za psihologa, samim tim još gore, ništa mi se ne dopada kod njega ni na njemu. Prosto me nikad nisu privlačili takvi tipovi, i da je sa Enisom i da nije, ne bih bila sa njim u vezi –

3. Kakav je tvoj odnos sa Enisom, kakav si utisak stekla o njoj i kako komentarišeš što se napila? Da li njihova veza ima perspektivu u spoljnom svetu, da li misliš da će opstati?

– Enisa je jedna dobra duša i ima svoj stav, ali ga u rijalitiju ne iznosi i ne želi da ulazi u konflikte. Onaje krhka duša ali kad smo čuli njenu tužnu priču videli smo da je i jaka žena. Vuya nije tip za nju, to iskreno mislim, njoj je potrebna mirna luka ali teško da će je imati sa nemirnim muškarcem. Možda je iz koristi sa njim jer je svima rekla da želi da snimi pesmu kada izađe pa joj Vuya dobrodošao. Ovo su veštački uslovi i ja ne verujem u ljubav u rijalitiju. Nikad s ene zna ja im želim sve najbolje –

4. Imali smo priliku da te vidimo kakva si u emotivnim odnosima da li ti fali partner i ko ti je seksualno privlačan od učesnika?

– Da, fali mi zagrljaj i priča sa nekim ali ko mi se sviđa i ko me privlači, ali taj neko je napolju. M.M. Iskreno ovdeu vili nema muškaraca, ovo su sve smehote. Rekla bih da sam ja najveći muškarac. Volim starije muškarce, muževne, da imaju svoj stav, jak karakter, normalno ponašanje, mir…uz ovakvu ženu ne ide meki fićfirić, zar ne?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter