Izvor: HAPPYBSC
14.07.2020 u 17:47
0

DIREKTNO iz ZATVORA U RIJALITI! Ovaj učesnik krije svoju BURNU PROŠLOST kao zmija noge!

Ivan Marinković rešio je da se do kraja razračuna sa svojim najvećim rivalom u vili, Vladilom Pavaom. On ga je brutalno isprozivao i izneo šokantne detalje o njemu.

-Pavao je izgubio ovde svoje najbolje prijazelje a to  Atina Ferari, on je jako licemeran, svađao se sa Majom Masažom, a onda je posle svega najnormalnije komunicirao sa njom u toalteu dok su prali veš. Indijancu jedan, Slađa te je urnisala. Tebe sam osvojio, jer treba po deci da ti udaram klošaru jedan smrdljivi, moja reč u odnosu na tvoju je mnogo bitnija. Ti si kao otac došao ženi od 30 goduina da kažeš da neće imati dece, ti si došao iz zatvora direktno ovde, ajde kaži dato nije istina – vikao je Ivan.

PROČITAJTE I OVO

EVO ŠTA KAŽE DR KON: Italijani tvrde da je koronavirus agresivniji u Srbiji, da li je tako?

DAČIĆA KOD MARIĆA: I u Vučićevim redovima ima izdajnika

OČEKUJE NAS DRASTIČNO ZAHLAĐENJE: Todorović otkriva kakvo nas vreme očekuje u avgustu

STANJE U ŠAPCU: U Opštoj bolnici 178 pacijenata,troje na respiratoru

U NOVOM PAZARU DAN ŽALOSTI

Pavao mu je na sve ovo odgovorio da je Ivan srmaota za svet i propalitet koji ništa životu nije postigao.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter