Izvor:
22.05.2019 u 05:59
0

ĐOLE: TI SI IGRAČKA, TI SI NAS IZIGRALA! Burna reakcija Tomića! (FOTO)

HTEO JE DA OSTAVI ŽENU ZBOG NJE: Aleksandra kazala pred svima KAKO je Aleksandru Požgaju SPASILA BRAK!

Aleksandra Marjanović, sinoć je odgovarala na "Parografu" , izazvala je burnu reakciju Đoleta koji joj je uputio i ne tako lepe reči.

-Ti si ispala igračka…Ti si ispala igračka naša, nas si izigrala…Nas koji te najviše volimo ti si izigrala – vikao je Đole

SESTRE OPET OTKOPALE RATNE SEKIRE: Nikako ne mogu da nađu ZAJEDNIČKI JEZIK, a evo ŠTA je Đina žestoko ZAMERILA Aleks!

Poznato je da su se Aleks i Đole na početku Đinine i njegove veze često sukobljavali, a sada nam deluje da njihovi sukobi ponovo počinju.

Đina i Aleks takođe nisu u sjajnim odnosima, i imaju različita mišljenjam, pa Anđelina često je na ivici nervnog sloma zbog Aleks.

Pogledajte ostale vesti:

NATO: U potpunosti poštujemo suverenitet i nezavisnost BiH i nikoga ne prisiljavamo na saradnju!

STEJT DEPARTMENT: Moguće da Asad ponovo koristi hemijsko oružje!

HOROSKOP ZA 22.MAJ: Ovan danas ne bi trebalo da sputava svoja osećanja, Devica nek pripremi dodatna rešenja, a Škorpiji je potrebna iskrena podrška!

Happytvrs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter